27 april.

Godmorgon!

Imorse hade jag ställt väckaren på 10, men vaknade redan 9,20 av att pappa skrek som en stucken gris nere i hallen! sen small de till i ytterdörren , jag blev nyfiken och sprang ner och undrade riktigt vad som hände ;P?
Då var de grannhunden IGEN som var på bron och härjade, de är en hanhund så han är tokig i våran gård eftersom vi har 3 st tikar ! tänka sig hur de ska bli då ngn av dom blir i löpen.

Han är i hagen och härjar, retar upp hästarna, han är på bron och skiter/pissar, river ut våra sopor! springer in i stallet om jag glömmt stänga dörren och retar upp Jessikas kaniner osv osv.
Vist, de gör ingenting om han bara är på gården! då spelar de faktiskt inte mig ngn roll, jag vill inte vara en surfitta som ska klaga på mina grannar, Men såhär går de ju inte ha det! han gör ju mer skadegörelse stackarn.

Jag minns i vintras då han retat upp Bobby så han trampat sig som fan på framsidan av högerframben,från kotan och ner till kronranden var de ett jävla sår!! Då var jag inte nöjd.

Blir de ingen bättring så måste man ju prata med grannen och säga att de här inte är okey, att dom får hålla koll på honom och inte bara släppa ut han och låta han ränna fritt ..

Nu till dagen!

ska ta mig en dusch nu, sedan pallra mig till byske och sola lite tror jag, efter det blir de stan och in på royal för att fixa nya pjucks till Bobby, ev ngt mer eftersom dom har allt och jag vill ha ALLT :P
Efter det måste jag prata med Jonatan och se om han tänker komma hit eller inte? jag hoppas det, för jag hatar att vara själv hemma , jag vill ha ngn att prata med! både mamma och pappa är i fjällen och ola han jobbar, sen ska han säkert stanna hos cizzi ikväll?

Jag måste hämta hö idag oxå, så ÅÅH! Jonatan måste komma, så han kan hjälpa mig.

På tal om det, så funderar jag på att klippa mig!
de är i stort behov av en rejäl uppfräschning mitt hår känner jag, men jag vet inte om jag ska fortsätta ha Page eller om jag ska göra ngt roligare?


 Ngt sådan fast kortare?    Eller page som jag haft sen förra sommaren?

Den där första frisyren gillar jag starkt! skulle vara riktigt roligt att testa ngt nytt, men samtidigt är page ganska najs,
sn behöver man bara blåsa det och sedan tuppera litegrann ,spreja och sedan är de klart.
Den första frisyren måste man blåsa håret, stå och peta och fixa , ha massa vax och sen hårspray, sen är frågan hur länge den håller sig sådär snygg oxå, de lär vell rasa såfort man går utanför dörren :P?

Vad tycker ni??

Kommentarer
Postat av: emps

sv: antingen hade ungarna släppt in dom, försökt ta in en häst och alla kom in eller så har dom lämnat dörren öppen :(

2009-04-27 @ 16:13:05
URL: http://emelyca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0