26 april,inlägg 2.

Åhh den här dagen skulle ha kunnat bli såå himmla bra!
Tanken var att jag skulle måla boxdörren, men sket i det eftersom jag och jessika skulle ut med hästarna och behövde båda stallplatserna då vi skulle göra dom i ordning, risken finns då att dom får färg på sig, vilket jag intevill ;P

Jag har iaf cyklat med hunden, städat lite på gården osv.
sen nu vid 15 tiden så kom jessika och vi tog in hästarna och började borsta, då har Bobby trampat riktigt tokigt och vänsterbak sko hade åkt fram ! sen satt den bara i 3 sömmar, så jag hämtade pappa som fick ta fram nå verktyg så jag fick loss skon, men satan vad den satt! , hoven var lite sönder oxå längst ute i kanten ;S skiiit hääst.
Ringde ner till Tobbe som har lite hovslagar grejjer, men han svarade inte, så jag och jessika drog ner dit och tur nog var han hemma , han följde med upp och hjälpte till att he fast skon som sitter skitdåliigt! men bättre än att han ska gå utan iaf, men ngn ridning blev de inte.

Ringde Mickonen och frågade om han kunde komma ngn dag i veckan, så han kommer på Tisdag kl 13, finemang!
Då behöver han inte stå så länge.
Men de är typiskt att sådant här händer då de inte ska händaa! men tur att Mickonen kommer med så kort varsel.

De var bara släppa ut grabbarna grus i hagarna igen då ,och skotta skit ist och räfsa utanför stallet , så nu är då iaf de klart för kvällen.

Imorn måste jag in till stan, ska köpa nya skor åt Bobby, Ska testa sätta dit lätta aliminium skor fram som är lite "rundade" som gör att han rullar över snabbare, sen blir de vanliga guldskor bak , tror de kommer bli najs.
Ska ner på banan förhoppningsvis Tisdag el Onsdag, så då får ve se hur de blev, späännande.

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med Pizza, sen efter det ska jag cykla med vizzla, ta in hästarna och sedan göra en tidig kväll, har FULLT upp hela morgon dagen!

sen blir de nog Fjälls på valborgs!

Vad händer för er ???:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0