14 april.

Inatt har jag sovit riktigt jäkla kasst, drack en halvliter loka igår afton som tydligen ville ut ;P HAHA, ja jag har sprungit på toa 3 gånger, sen vaknat av att jag drömt hemska drömmar osv, vad är de riktigt som händer?

Hur som hellst, vädret är fint även idag! men de blåser den del ute dock, men ska inte klaga, sålänge de tinar så är jag nöjd!  önskar att jag kunde trycka på en knapp så att sommaren kom dirket.

Har ätot fruckost för en stund sen, ska snart ta stavarna och gå ut en sväng med hundarna och promenera, efter det ska jag göra mig klar för stan och umgås med sussie ett tag,fixa hennes hår osv, sen ska jag och hämta finkan på travet, christer hade tydligen fått till det :) så de blir banan imorn, och troligast ska jag ridvärma före han kör, haha jag är typ nervös! men förhoppningsvis så ska jag överleva, lär ha världens träningsvärk sen men de kanske de är värt.

Ska pallra mig ut i de fina vädret nu ett tag, sedan göra mig klar för avfärd^^
hörs sedan.

Jag vill ha sommar! och jag vill utomlaaaaands!

Kommentarer
Postat av: mican

nä, vi ska inte köpa hund, de har i inte tid med. de är antes arbetskompis som har fått hundvalpar, så vi ska dit och kolla bara =)

2009-04-14 @ 14:59:21
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0