11 april.

Hej hopp i lingon skogen!

Hemkommen från "byske stad" efter att ha jobbat hos mamma mellan halv 11 och 14, for sedan vidare hem till maylena och färgade håret på henne, blev mörkbrunt och de vart skitsnygt! plockade ögonbrynen och färgade dom med, hon blev minst 5 år yngre ! , jag ska börja ta före och efter bilder på mina kunder som jag har, så ska ni få se vilken otrolig skillnad de kan bli! sen är de ganska roligt att se sen och kanske även tipsa andra om olika färger och frisyrer :)
så kan jag lägga upp bilder här sen oxå så även ni får se hur de blir ;)

Har just ätit middag, jag åt rester sen igår och Jonatan fick en pizza som jag köpte åt honom på Bianco i byske.
Nu ska jag snart pallra mig ut i stallet och skotta skit och göra snygt, medan jessika far ut och rider Bobby en sväng.
Hade tänkt rida själv idag och rida fort, men jag är så trött och mätt så de lär inte sluta bra ;P

Christer var in på kiosken idag oxå, vi hann prata litegrann trots allt folk, ska iaf hämta finkan hans på travet imorn och sen blir de fara ner på Onsda till veckan, jag ska ridvärma då ;) sen får christer köra, jag är fan peppad! Bobby kommer säkert kasta av mig bara för att, han har aldrig gjort de förr så de skulle inte förvåna mig om han gjorde de just då :P så att jag ska få skämmas, ääsch, jag tror de kommer gå bra . Jag kommer troligast ha världens träningsvärk ! de är så satans jobbigt att stå upp .

Ikväll blir de Robinsson och chips med dip, På måndag ska jag starta om med att bara äta onyttigt 1 gång i veckan och sedan börja motionera mera, så de så.

hörs sen.

 Lilla vizzla och älskings Bejlizz ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0