29 maj, sommar!


Idag har det varit en så otroligt skön underbar dag! varmt som fan, sista skoldagen, chillat i solen osv osv =)
Bättre än såhär blir de inte, har deessuutom blivit brunare idag oxå av allt solande!
Dagen började med skola, sen träffade jag Mican och vi gick och köpte lunch och sen mötte vi Nylle jack och Linus , vi gick och satte oss i solen nere vid älven vilket var HUR härligt som hellst, fyfan vad jag älskar sommar!
image24
Tänka sig att den bara bötjat=) den riktiga värmen har inte kommit ännu, jag har mkt att se framimot nu och de känns underbart roligt =) en massa jobb och en massa annat kul, och ja jag tycker jobb är kul för jag tjänar pengar och pengar behöver man alltid, så är de bara =) de kan man ju inte komma ifrån även om man skulle vilja, tänk om allt vore gratis?  drömma kan man ju alltid.

Imorgon är de fredag, Då ska jag in till stan och sola solarium och efter det ska Jonatan hämta upp mig , måste svänga  förbi blomsterlandet och köpa lite smultronplantor som jag ska plantera =) smultron är mums!
Sen bär de av hem till Fällfors, eller just ja! vi ska först förbi byske och hämta Vizzla och sen till piteå för Jonatan ska kolla på en ny bil, äntligen =) den är inte världens snyggaste, men över förväntan endå vad de gäller jonte ;P
Den ser välldigt fräsch ut och den drog bara 0,5 per mil vilket är super ! så vi får se om de blir ngt bilköp.
efter det blir de iaf fällfors, och då hade jag tänkt plantera lite grann och sen ut med Bravad i skogen så han får röra på sig lite grann=) de kan han behöva, måste hinna ringa Hö gubben oxå , har fått tag på superhö till SUPER pris!
måste beställa allt han har typ ;P

Lördag Kommer harald och sussie, då blire drifting uppe på fälltet =) sen antar jag att karlarna ska köra cross oxå om harald nu köper crossen han ska och titta på imorgon =) jag gissar att Jonte håller tummarna ;P

Söndag får vi se vad som blir, ngt bra hoppas jag på iaf =) hästarna måste få komma ut och röra på sig, och sen ska jag börja fixa sommarhagen nu oxå , för snart är de dags för hästarna att få lite semester =)

Nu ska jag skölja ur lite hårfärg som jag har i håret, har fägat underhåret ljuuuus ljuus brunt , innan var de som orange aktigt och de gillade jag inte. Men nu hoppas jag på att de blir bra =)

vi ses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0