12 juli.


Vilken unerbar dag de har varitiadg, varmt och solit ute! bättre än så blir de inte :)
Började dagen med att stiga upp vid 10 tiden, ringde till Michelle för vi hade kommit överens om att jag skulle komma och rida Bravad idag, första gången sen han flyttade .
Hur som hellst gick det super bra och jag har typ aldrig ridit honom då han varit så lugn! de märks verkligen på honom att han trivs och de värmer i hjärtat :) jag vill inget heller än att gossen ska få det bra.
sen är jag oxå glad övera att jag träffat dom människorna i huvudtaget, jätte fina allihopa! :)

efter jag varit där och ridit kom Jonatan och hämtade mig, vi for hem och jag bytte kläder och efter det körde vi till byske och köpte glass hos mamma :) Mums, de var gott i denna värmen.

Efter glassen så gick vi till konsum och handlade lite, de blev grillad kyckling och potatis sallad till middag idag, med baugette :) de var riktigt gott måste jag säga.

Nu har jag just kommit in, har varit ute och kört Bobby vilket gick super! jag måste erkänna att jag längtar i sinne tills vi kommit igång ordentligt, fyfan va bra det ska blii! peppad till tusen :)
var ute ca 50 min, sen då vi kom hem smorde jag in frambenen med kylgeggan och sen tog jag några bilder på sötnöten ute i solen :)


Nu ska hästarna bara få sitt foder och sitt kvälls hö, sen ska jag mysa med jonatan och vi ska se Alvin och gänget filmen :) åxå hoppas jag att mamma tar hem ngt gott som vi kan trå i oss ;) haha, inte för att de behövs men vad? de är faktikst lördag :]


just love life.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0