4 augusti


Idag har jag faktikst vaknat upp i ursviken för en gångs skull, de var mkt länge sen jag sovde hemma hos Jonatan.
Anledningen till de är vell mest att jag har så mkt att göra hemma, + att jag jobbar nu oxå så de blir lite svårt ibland ;/
sen så måste jag erkänna att jag har betydligt mkt roligare hemma, inte så kul att bara sitta hemma hos Jonatan och vänta på att han ska komma hem från jobbet? , fast idag ska jag faktikst vara med Mican :)
vi ska chilla runt på stan ett tag och sen får vi se vad som sker . jag hoppas att ola eller mamma hämtar mig ikväll, för jag måste hem till djuren . sen jobbar jag imorn oxå , börjar klockan 11 .

nu är det bara 16 dagar kvar till turkiet, det är nästan ofattbart!? då vi bokade resan så var det 5 månader kvar, och nu är de bara några få ynkliga dagar kvar :D? otroligt vad kul det ska bli, jag längtar så himmla mkt!
Har oxå färga håret brunt, har lite blonda slingor kvar men :) då kanske man slipper lite turkar endå? haha ;)
skämt och sido, dom är lika dumma endå. spela nog ingen roll igentligen vad man har för hårfärg för att dom idioterna ska hålla sig undan, dom är nog dom flesta människor.

Det är nästan så att jag måste börja packa, de låter dumt kanske men? iaf skriva en packlista så jag vet vad jag måste ha med mig, de kanske jag och Mican gör idag? :)
sen måste vi planera vem som ska skjutsa oss till Umeå , eftersom flyget går därifrån?
vi kan ju alltid hoppas på att pappa ska till umeå med lastbilen och hämta varor, då skulle vi kunna åka med han dit och sen sova i lastbilen , de skulle inte alls vara så tokigt :) . jag skulle kunna tänka mig att det kommer bli en sömnlös natt, med mkt prat och nervositet :P ! jag LÄNGTAR! :D


Nu ska jag göra mig klar för stan, sen vänta in bussen.
vi seees.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0