29 augusti.


vaknade 06,45 idag, steg upp och gick ut för att fixa bobby. Borstade upp honom och sen tryckte jag ner bomull i öronen på sötplutten :) sen vart klockan helt plötsligt halv 8 och jag blev stressad och fick bråttom! skulle vara hos veterinären halv 9. sen fick bobby för sig att han inte skulle gå in i finkan, stog pall på balken och såg söt ut medans jag var stressad som fan, och mitt tålamod började rinna ut i sanden ! men bara hålla sig hårt i kragen och ta de lugnt så gick de till sist.

Väl framme så skulle jag hitta den förbannade ingången till klinikien ( har aldrig avrit där förut) , hittade den till sista och ställde in Bobby i "besök boxen" ;P och sen hittade jag en praktikant som visade mig vägen till han som skulle titta på honom. först fick vi gå en sväng och sen ville han se då han travade, de gick bra och såg fint ut!
sen När vi skulle rönka så var jag så nervös , kändes som jag hade inälvorna i hjärnan!
Men gott folk, de gick bra! de var inga som helst fel och de hade läkt ihop jätte bra :D !! så nu jävlar, bara tuta och köra.

nu får ni akta er ;)!! jag är peppad i sinne, fyfan vad bra det ska bli :)!


Imorgon ska jag jobba från klockan 11 till halv 3, lite pengar blir det iaf och de behöver jag nu! har så jäkla mkt utgifter den här månaden , vill inte veta vad veterinär besökte gick på idag. men spela roll, kosta vad de kosta vill?
huvudsaken är att hästen min mår bra och inte har ont :)

Nu sitter jag och väntar på att Jonatan ska komma in, han är ute och kör cross en liten sväng (omg)
sen ska vi mysa och se film med lite godis å sånt :]


och nuuu ska jag ut och he på hästarna täcken  och ge dom lite foder.
på måndag börjar allvaret ;) se upp i backen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0